Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Open dag Dalisay Recovery voor en door mensen met een eetproblemen en hun naasten

MEDEMBLIK – Op 17 juni 2023 organiseert Stichting Dalisay Recovery weer hun jaarlijkse open dag voor mensen die worstelen met eetproblemen en hun naasten, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is wat deze stichting doet. Uiteraard is er de gelegenheid om een kijkje te nemen in het  inloophuis in Medemblik, waar ze momenteel elke vrijdag inloopmomenten hebben en bovendien 2 x per maand een creatieve of licht actieve middag in samenwerking met De Hoofdzaak. Dus ben je nieuwsgierig? Loop dan even binnen op 17 juni.

Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten zoals handmassage, ontspanningsmassages, make-up/haar, creatieve workshops, kraampjes en natuurlijk een rondleiding en hapjes en drankjes. Ook zullen er prachtige nummers gezongen worden door verschillende performers.

De open dag is van 12.00 tot 17.00 uur in het Inloophuis in Medemblik, Oosterhaven 11. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis!

Er zijn op deze dag ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig om je te woord te staan en uitleg te geven over wat de mogelijkheden zijn bij Dalisay Recovery. Overigens is de stichting ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Lijkt het je leuk om iets te kunnen betekenen voor mensen die worstelen met eten en hun naasten? Kijk dan eens op de website www.dalisayrecovery.nl Er zijn verschillende vrijwilligersvacatures.

Laat meer zien
Back to top button