Lokaal nieuwsNieuwsOnderwijs

Open dag basisscholen Middenmeer

MIDDENMEER – Woensdag 12 juni houdt de Brede School Middenmeer open dag voor alle ouders/verzorgers die op zoek zijn naar een basisschool. Het programma start om 9.00 uur met een gezamenlijke opening door de directeuren van de drie scholen over samenwerking in de brede school. Daarna kunnen alle klassen bezocht worden.

Middenmeer heeft drie basisscholen: obs de Peppel, de rkbs Titus Brandsma en cbs de Wegwijzer. Alle drie zijn ze gehuisvest in de brede school in Middenmeer. In de brede school zijn tevens de peuterschool, de buitenschoolse opvang, de bibliotheek en de gymzaal gevestigd.

Alle ouders die voor de opdracht staan een school te kiezen voor hun kind zijn van harte welkom om de sfeer van de basisschool te ervaren, een kijkje te nemen in de klassen en middels een rondleiding door de school te horen en zien hoe een dag op de basisschool eruit ziet. Acht jaar lang, vijf dagen per week gaan kinderen naar de basisschool. Dat is een lange periode, die leuk en leerzaam moet zijn. Het kiezen van een goede basisschool is daardoor een van de belangrijkste keuzes voor de jonge levensjaren van een kind. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat
biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

De open dagen zijn mooie gelegenheden om bij meerdere scholen een kijkje te nemen.
De open dag op woensdag 12 juni vindt plaats tussen: 9.00 uur en 12.00 uur. Mocht u op deze dag niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om een persoonlijke afspraak met de scholen te maken. Meer informatie en contactgegevens kunt u vinden op de websites van de scholen.

Laat meer zien
Back to top button