Agrarisch nieuwsLokaal nieuwsNieuwsVacatures

Op zoek naar een uitdaging in Australië?

AUSTRALIË – TG Drains is een drainagebedrijf, gevestigd op ongeveer 2,5 uur ten zuidwesten van Melbourne, Australië. Het bedrijf is in 1996 opgericht door voormalig Wieringermeerders Tijmen en Gea Beets. TG Drains installeert drainage in de veeteelt, tuinbouw, op sportvelden en in de fruitteelt.

Wij zijn op zoek naar een stelletje, of 2 vrienden, om ons bedrijf te versterken voor minimaal 6 maanden maar hopelijk langer. We zoeken mensen vanaf eind Juli/ begin Augustus. Het werk bestaat uit trekker rijden met een graveltrailer naast de drainagemachine. Er is ook kraanwerk en backhoe-werk. Een positieve instelling en een “can do attitude” is vereist.

We werken door de hele staat Victoria, zuidelijk New South Wales en in Far North Queensland, dus je ziet behoorlijk wat van Australië terwijl je werkt. Je kunt op een Working Holiday Visum naar Australië komen. Dit visum is geldig voor 1 jaar en omdat wij regionaal gevestigd zijn komt dit werk in aanmerking voor een 2e of 3e Working Holiday Visum.

We hebben accommodatie bij het bedrijf en stellen een auto beschikbaar.

Kijk gerust op onze website: www.tgdrains.com.au om een idee van het bedrijf te krijgen.

Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan een email naar tim@tgdrains.com.au met informatie over jezelf en je werkachtergrond.

Groeten van Tijmen en Gea uit Australië.

Laat meer zien
Back to top button