BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Ook Interflow doet mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

WIERINGERWERF – Maak kennis met Interflow! Bekijk het mooie bedrijf, de productiehal, assemblage en showroom. Interflow heeft meerdere vacatures, kijk eens op https://lnkd.in/d3N2Z4sr voor de vastures.  Wil je na de rondleiding meer weten over een specifieke vacature of jouw mogelijkheden bij Interflow? Dat kan, de mensen van Interflow staan voor je klaar. We maken graag kennis met jou. Neem jij jouw cv mee?

Interflow is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminair flow kasten. Alles draait om schone lucht. Je kan je voorstellen dat er in operatiekamers geen infecties door vuil mogen ontstaan.

De klanten zijn heel divers, van (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie tot de top van de high-tech industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties.

Interflow heeft veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis en veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer met aandacht voor elkaar zijn voor de medewerkers belangrijke redenen om hier te (blijven) werken.

De no-nonsense aanpak en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen en organiseert men regelmatig leuke activiteiten voor de medewerkers en hun gezin.

U kunt zich aanmelden op www.kbbbd.nl voor deze dagen:
Op vrijdag 25 maart van 15.00 tot 19.00 uur
Op zaterdag 26 maart van 10.00 tot 15.00 uur

Laat meer zien
Back to top button