Lokaal nieuwsNieuws

Ontmoetingsdiners Middenmeer en Wieringerwerf gaan niet door i.v.m. Coronavirus

Onderstaand bericht ontvingen we van het bestuur van de Ontmoetingsdiners

WIERINGERMEER – De vrijwilligers stonden in de startblokken, de kok had zijn inkopen reeds gedaan en toen kwamen vorige week donderdag ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. De organisatie  konden niet achter blijven en besloten de richtlijnen van het RIVM te volgen: beide diners
moesten worden afgezegd! Onze gasten behoren immers tot de ‘risicogroep’.

We beseffen dat het voor veel van onze gasten een teleurstelling was nu hun gezellige en lekkere maandelijkse diner niet doorging. Maar de gezondheid van eenieder gaat voor! Omdat we niet verwachten dat het Coronavirus binnen enkele weken onder controle zal zijn, hebben we besloten dat ook beide diners op vrijdag 17 april a.s. in Middenmeer en Wieringerwerf niet door zullen gaan.

We hopen van harte dat we binnen niet al te lange tijd weer door kunnen gaan met de organisatie van de ontmoetingsdiners. We zullen u op de hoogte houden via de kranten en de diverse websites. Natuurlijk kunt u eind april zelf ook bij één van de contactpersonen hiernaar infomeren. Voor nu: pas goed op uzelf en uw naaste en blijf gezond!

Bestuur Ontmoetingsdiners
Middenmeer en Wieringerwerf

Laat meer zien
Back to top button