Er op uitLokaal nieuwsNieuws

Ontmoetingsdiners in maart

WIERINGERMEER – De twee diners in februari waren weer erg succesvol, gezellig en weer helemaal volgeboekt. In Middenmeer hebben de koks Petra en Ria heerlijk Arabisch gekookt In Wieringerwerf hebben de nieuwe koks Linda en Bep een mosterdsoepje, pasta carbonara en als toetje een flensje met ijs en chocoladesaus op tafel gezet. Het smaakte prima!

‘Wat zijn we ontzettend blij met alle koks, gastvrouwen/ heren, keukenhulpen en chauffeurs die zich zo geweldig inzetten om het ontmoetingsdiner tot een groot succes te maken, en wat is het fijn om te zien hoe alle gasten weer voldaan en blij naar huis toe gaan.’zegt Anneke Zuidhof namens de organisatie achter de diners.

Nu is het alweer tijd om u op te geven voor de ontmoetingsdiners in maart. In de Meerbaak in Middenmeer is het diner op 13 maart en in het Kompas in Wieringerwerf op 20 maart. De diners beginnen om 18.00 uur en eindigen om 20.00 uur De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. De diners zijn voor jong en oud, arm en rijk, kerkelijk en niet kerkelijk.

Opgeven voor de diners is noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 28 februari 9.00 uur tot zaterdag 8 maart bij Marjan Lettinga 0227 581492 (a.u.b. niet het antwoordapparaat inspreken, maar bij geen gehoor gewoon nog een keertje bellen). Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet dan kunt u dat ook even doorgeven. De kosten voor het 3-gangen diner zijn  € 5,00.

Laat meer zien
Back to top button