Lokaal nieuwsNieuws

Onthulling nieuwe naam Senioren Vereniging De Kroon

MIDDENMEER – Vandaag was een dag met een feestelijk tintje in Middenmeer. Bij Wijksteunpunt De Kroon was het een gezellige boel. De mensen waren daar bij elkaar om de nieuwe naam van de senioren vereniging te onthullen. Daarvoor was ook wethouder Mary van Gent uitgenodigd.

Rond 14.30 uur begon het Stookerskoor uit Den Helder met een muzikale opwarming van de zaal. De liedjes met allen een nautische achtergrond vielen goed bij de aanwezigen. De herkenbaarheid zorgde ervoor dat menigeen uit volle borst zat mee te zingen.

Aansluitend was het voorzitter Sjanet Postema die het officiële gedeelte opende. Zij gaf een toelichting waarom een naamsverandering op zijn plaats was. In de begin jaren waren de activiteiten alleen gericht op de bewoners van Kroonwaard. Tegenwoordig wordt er aan de activiteiten deelgenomen door bewoners uit heel Middenmeer. De naam Senioren Vereniging De Kroon was ingehaald door de actualiteit. Dus tijd voor verandering.

Aansluitend ging wethouder Mary van Gent  wat dieper in op de veranderingen die De Kroon heeft ondergaan. ‘Het onderkomen van De Kroon heeft in de acht jaar dat ik wethouder ben een enorme verandering ondergaan. Maar de constante factor zijn de activiteiten die de vereniging organiseert voor alle senioren vanaf 55 jaar.’ sprak de wethouder. Daarna ging het gezelschap naar buiten voor de onthulling van het nieuwe naambord, waarop de naam Senioren Vereniging Middenmeer pronkt.

De middag werd voortgezet onder genot van een drankje en de gezellige zeemansliederen van het Stookerskoor.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button