Lokaal nieuwsNieuws

Onderhoud en herinrichting Prof ter Veenweg in Middenmeer

MIDDENMEER – Aan de Prof ter Veenweg wordt onderhoud uitgevoerd en de kruispunten met Hoornseweg en Breestraat worden opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden zullen niet ongemerkt voorbij gaan. Voor de werkzaamheden aan de Prof ter Veenweg wordt de weg volledig afgesloten. Het voet- en fietspad blijft zoveel mogelijk open.

Onderhoud en Herinrichting
De Prof ter Veenweg heeft onderhoud nodig en krijgt nieuw asfalt. Het kruispunt Breestraat wordt opnieuw ingericht en het kruispunt Hoornseweg krijgt in het midden eilanden zodat voetgangers en fietsers in twee keer kunnen oversteken. Zie ook de tekeningen hieronder. U kunt op de tekening klikken om deze te vergroten.
Planning

Voor nu staan de werkzaamheden in de planning voor juni/juli 2024. De werkzaamheden worden in ongeveer 4 weken achter elkaar uitgevoerd. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren in een zo kort mogelijk tijd, wordt de gehele Prof ter Veenweg afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

Zie hieronder de omleiding tijdens de werkzaamheden:

Fietspaden
Tijdens de werkzaamheden blijven de voet- en fietspaden zoveel mogelijk open. Als het nodig is kunnen de werkzaamheden te voet gepasseerd worden.

Informatie
Uw mening is veel waard. Heeft u zaken die u ons binnen dit project wilt meegeven, laat ons dit dan weten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer (088) 32 15 000. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. U bereikt ons via het contactformulier op de website van Hollands Kroon.

Buslijn (Connexxion)
De buslijnen van Connexxion zullen de halte Prof ter Veenweg Alkmaarseweg N242 aandoen. Lijn 134, 135 en 653 zal niet door Middenmeer rijden maar via de N242 Alkmaarseweg rijden.

Laat meer zien
Back to top button