AtletiekLokaal nieuwsNieuwsSport

Old Stars sports

WIERINGERWERF – In het heerlijke zonnetje startte afgelopen donderdag de beweeggroep Old Stars sports. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kon de groep elkaar een beetje leren kennen. Deze laagdrempelige start van de training houden we erin! Hierna nam Erwin Koghee de honneurs waar om het groepje sportieve en enthousiaste deelnemers mee te nemen in diverse bewegingsvormen met de nodige attributen. Zo waren er naast bewegingsoefeningen ook oefeningen voor de concentratie en coördinatie. Er was voor ieder wat wils! Ook als u niet meer zo fit bent, kunt u goed aansluiten bij deze gezellige club om weer lekker te gaan bewegen.

Zoals de training startte, werd deze ook weer afgesloten met een gezellig bakkie om met elkaar na te praten, want: gezelligheid staat voorop! Krijgt u ook al zin om eens mee te doen of denk u dat dit perfect is voor uw vader, moeder, opa, oma, buurvrouw of buurman? Laat ze vooral eens een kijkje komen nemen!

AV Wieringermeer verzorgd iedere donderdag om 9.30, aan de Tamsmalaan 2, met veel enthousiasme een leuke training die past bij uw bewegingsniveau. Uw gezondheid en gezelligheid staan bij ons voorop. Kom het 3 keer gratis proberen, daarna zijn de kosten € 25,00 voor een 10-strippenkaart. De trainers van Atletiekvereniging Wieringemeer nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen. Niets moet, bijna alles mag aan de hand van uw lichamelijke mogelijkheden. Kijkt u voor meer informatie eens op de website www.avwieringermeer.nl. Meteen enthousiast geworden? Opgeven kan via: info@avwieringermeer.nl of 06 43040961.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button