KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSportVerenigingsnieuws

OKV te sterk voor Vido

‘Korfbal Vido’ – Foto: Erwin Slootweg

WIERINGERWERF – Zaterdag 15 september mochten de geelblauwen het opnemen tegen de E’tjes uit Oostzaan; OKV. Op kunstgras en met heerlijk weer begonnen Julia van der Meer, Emma Gouwenberg, Jur Koolen en Joost Gouwenberg aan de wedstrijd. Aan de kant begonnen Vicky Zhu en Floor Schellevis.

De kinderen van OKV waren allemaal net iets groter en een aantal net iets ouder dan die van Vido en dat maakte het lastig om goed vrij te komen en tot scoren te komen. Vido verdedigde goed, maar kon niet voorkomen dat de rust met een 2-0 achterstand werd ingegaan. Na rust werd een aantal  goede kansen gecreëerd, maar helaas zonder resultaat. De einduitslag werd uiteindelijk 4-0 voor OKV. Na de wedstrijd werd de strafworpenserie genomen welke Vido won met 2-1 door doelpunten van Jur en Joost.

Volgende week gaat er thuis gestreden worden tegen Sporting Andijk. Na de wedstrijd is er van 11.00 tot 12.00 uur een instuif voor de kinderen van de basisschool voor de groepen 1 t/m 5. Ter voorbereiding aan deze instuif hebben de meeste kinderen van de basisscholen in Wieringerwerf in de groepen 1 t/m 5 gymles gekregen van Jelmer Knossen van KorfbalKids. Wij hopen volgende week veel kinderen te kunnen verwelkomen op ons korfbalveld. Voor informatie hierover kan contact worden opgenomen met Marian Gouwenberg 0227 600936.