Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Nieuwe dug-outs bij DWOW

WIERINGERWERF – Begin dit jaar is het concept ‘Vrienden van DWOW’ opgericht. Het team achter dit concept is: Marcel Quinten, Arjan In der Maur, Willem Noor, Joey Noor, Iris Blokker, Dave Stuifbergen, John van Assen en Jessie Verblaauw. In maart is er een belavond gehouden om ‘vrienden’ te werven en dit heeft geleid tot een mooi resultaat van maar liefst 85 Vrienden van DWOW!

Dankzij de ‘vrienden’ is het eerste doel bereikt: nieuwe dug-outs op het hoofdveld. Het klusteam is hard aan de slag gegaan en heeft de oude dug-outs vervangen door twee nieuwe. In de twee nieuwe dug-outs is ook ruimte voor meer voetballers. Het team Vrienden van DWOW is erg tevreden met het resultaat.

Meer vrienden
Hoe mooi zou het zijn als er nog meer mensen Vrienden van DWOW worden zodat we meer van zulke doelen kunnen realiseren. Wil jij nu ook lid worden of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze teamleden. Met meer ‘vrienden’ kunnen we meer bereiken en vergeet de leuke feestavond niet die daar tegenover staat.

Foto: DWOW
Laat meer zien
Back to top button