BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Nieuw in Middenmeer: Pedicure Praktijk Happyfeetbyash

MIDDENMEER – Ashley Huben stelt zich voor: “Al jaren werk ik met heel veel liefde en passie in de horeca. Toch begon het te kriebelen om mij om te laten scholen tot pedicure. Dit mooie beroep voer ik met plezier en ook passie uit. Het maakt mij blij om mensen te helpen met diverse klachten aan hun voeten zodat zij weer vrolijk de deur uit lopen. Naast pedicure behandelingen kunt u bij mij terecht voor spa- en scrubbehandelingen en ook voor voetmassages.

Als je kiest voor pedicure praktijk Happyfeetbyash kies je voor professionele, luxueuze en comfortabele behandelingen. Met de nieuwste apparatuur worden de voeten met aandacht behandeld. De comfortabele behandelingen zijn vriendelijk geprijsd (en zullen voorlopig niet verhoogd worden). Happyfeetbyash is verzekerd en is bovendien aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Vanaf oktober ’22 ga ik mij verder bekwamen tot de zogeheten medisch pedicure om ook de ‘reumatische en diabetische voet’ te kunnen behandelen.

Graag zie ik u langskomen in mijn praktijk, gelegen op begane grond, op Breestraat 30 te Middenmeer. De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag (avond). Afspraken kunt u maken via mijn website www.happyfeetbyash.nl of via 06 20668121. Mocht u nog overige vragen hebben kunt u deze via mail stellen op info@happyfeetbyash.nl.”

Laat meer zien
Back to top button