Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuwsVerenigingsnieuws

NAzomeren met koor Octavia

ANNA PAULOWNA – Zondagmiddag 6 oktober om 14.30 uur verzorgt koor Octavia een NAzomerconcert in de voormalige Hervormde kerk in Anna Paulowna. Bij de prijs van een toegangskaart zijn de hapjes en een drankje in de pauze inbegrepen. I.v.m. de beschikbare plaatsen, maximaal 125 stuks, is het raadzaam om op tijd uw toegangskaarten te bestellen.

Vorig jaar een muzikale High Tea, een sprankelend kerstconcert en nu een Nazomerconcert met in de pauze een toepasselijk drankje met diverse hartige hapjes. Een gezellige middag waarin ouder en fonkelnieuw materiaal elkaar afwisselen. Dat is wat Octavia met dit Nazomerconcert voor ogen heeft.

Op dit middagconcert komen o.a. “Perfect” van Ed Sheeran, “Evergreen” van Barbara Streisand en “Ocean and stars” voorbij. Maar ook nummers als “You raise me up”en All aboard”. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Arwin Kluft met vertrouwde begeleiding van Gert-Jan Weel op de piano.

Het concert vindt plaats om 14.30 uur in de voormalige Hervormde kerk in Anna Paulowna, Molenvaart 21. De kerk is vanaf 14.00 uur open. Kaarten zijn €12,50 inclusief een consumptie en hapjes in de pauze. De kunnen, bij voorkeur via de
mail,besteld worden: koorvereniging.octavia@gmail.com of bij Bets Wierstra, telefoon 0223 – 531818

Laat meer zien
Back to top button