Lokaal nieuwsNieuwsWerkzaamheden

N242 nabij Middenmeer afgesloten van 8 september tot 11 september 2023

MIDDENMEER – WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 8 september tot maandag 11 september 2023 werkzaamheden uit op de N242 nabij Middenmeer. Het gaat om het deel van de N242 Alkmaarseweg vanaf de aansluiting A7 tot en met de rotonde Professor Ter Veenweg. We vervangen de deklaag en dit betekent dat dit deel van de N242 afgesloten is voor al het verkeer.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op vrijdag 8 september, 20.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 11 september, 05.00 uur gereed. Gedurende deze gehele periode is dit deel van de N242 afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden zijn de toe- en afritten van de A7 bij Middenmeer afgesloten en ook de rotonde N242 Alkmaarseweg / Professor Ter Veenweg kan niet gebruikt worden.

Dit betekent het volgende:

    • Verkeer vanuit Middenmeer naar de A7/Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N248 naar Wieringerwerf/A7/N239;
    • Verkeer naar Middenmeer vanuit Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N239/A7 (afslag 13 Wieringerwerf)/N248;
    • Verkeer vanuit het noorden en zuiden op de A7 naar Middenmeer volgt afslag 13 Wieringerwerf/N248.

Buslijn Connexxion
Helaas kunnen wij tijdens onze werkzaamheden geen busvervoer door ons werkvak laten gaan. Dit betekent dat buslijn 135 van Connexxion dit weekend niet door Middenmeer zal rijden. We zijn aan het kijken of we pendelbussen kunnen laten rijden tussen Middenmeer en Wieringerwerf, zodat passagiers daar hun weg kunnen vervolgen. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Omdat eventuele aanpassingen in vertrek- / aankomsttijden niet meer verwerkt kunnen worden in de digitale systemen van Connexxion is op www.waaksaam.com de laatste informatie te vinden over de buslijn en -tijden.

Mogelijke hinder in de avond en nacht
Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij dit weekend ook in de avond en de nacht. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl

Laat meer zien
Back to top button