Lokaal nieuwsNieuws

Muziekinstuif

WIERINGERWERF – Wat is er leuker dan zélf op een muziekinstrument te kunnen spelen? Denk bijvoorbeeld aan de drums, saxofoons, een trompet of de mooie klanken van een hoorn!

Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, organiseren op zaterdag 2 oktober Muziekvereniging Creona, Harmonie De Eendracht en de Muziekschool Cultuurschuur samen een heuse muziekdag. Het wordt een leuke, muzikale en interactieve middag. Alle kinderen van de Wieringermeer en daarbuiten zijn – met hun ouders – welkom op deze instuif. Door zelf instrumenten uit te proberen, een speurtocht te doen en vragen te beantwoorden maken ze kennis met veel verschillende instrumenten en muziekstijlen. Aan het einde van de dag kan iedere jonge bezoeker een noot spelen of een ritme slaan! Op deze dag zullen er ook docenten, oude én jonge muzikanten, zijn om informatie te geven óf een deuntje te spelen.

De muziekinstuif is op zaterdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 16.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De middag is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is niet verplicht, maar als je zeker wilt zijn van een plekje dan kun je een mail sturen naar muziekinstuif@gmail.com of bellen met 06-53982049. Meer informatie is te vinden op de website www.decultuurschuur.nl.

Laat meer zien
Back to top button