Er op uitLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuwsTheater

Musical Talent speelt indrukwekkende musical Pay it forward

WIERINGERWERF – De Talent Academy zet zich in om getalenteerde jongeren te ondersteunen in hun passie om te zingen en acteren. Eerder zette de showgroep Musical Talent al Anastasia de musical en The Lion, The Witch and The Wardrobe op de planken van Theater het Vikingschip in Den Oever. Voor dit seizoen stond er een hele nieuwe uitdaging te wachten, namelijk de musical Pay it forward.

Met deze musicalproductie pakt Musical Talent uit. Het verhaal over een sociaal experiment in een schoolklas verdient het om gehoord en gezien te worden. Hoe kan één persoon een verandering over de hele wereld te weeg brengen? Velen vragen het zich af. Deze musical geeft inspiratie hoe we allemaal een steentje bij kunnen dragen.

Ook komen in deze productie verschillende belangrijke maatschappelijke onderwerpen als alcoholgebruik, pesten en zinloos geweld aan bod. Een laagdrempelige manier om het publiek ook over deze onderwerpen aan het denken te zetten en de wereld een stukje mooier te maken.

De voorstelling Pay it forward gaat op zaterdag 25 mei op de planken in het Vikingschip in Den Oever. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop of telefonisch te bestellen via 06 – 2079 1744.

Laat meer zien
Back to top button