HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Mooi weekend voor DWOW Handbal

WIERINGERWERF – DWOW F1 heeft goed laten horen dat ze er waren in Breezand, waar ze een toernooi van 4 partijtjes speelden. Dit keer helaas geen winst, maar wel onwijs goed samengespeeld en heel veel plezier gehad. De F2 heeft een paar heerlijke potjes gespeeld in Anna Paulowna. Lekker veel doelpunten en plezier gemaakt, dit groepje gaat ook met sprongen vooruit.

Zondag was weer een compleet thuisprogramma, te beginnen met de E1. De E1 dames mochten het opnemen tegen Victoria O E2. De meiden waren ze dichtbij hun eerste overwinning. Ze speelden voor het eerst met een eigen taak op het veld, dat pakte goed uit. Eerste helft sloot men af met 1-0. Daarna kwam werd er hard gewerkt naar 4-1 voorsprong. Helaas vergaten ze hun nieuwe rol op het veld in de laatste 10 minuten en werden helaas in de laatste seconden met 4-5 verloren.
De dames B1 mochten tegen de nr 1 Hollandia T DB1, ze wilden vooral een lekker potje handballen waar ze van kunnen leren en dat hebben ze gedaan. De keeper bij Hollandia was echt goed. De kansen die DWOW kreeg werden door de keeper gestopt. Maar het was een mooie pot om te zien, met als eindstand van 8-23.
De C Meiden hadden het lastig tegen Geel Zwart DC1. Het team uit ‘t Zand was meesterlijk in de break, waar het dit keer bij DWOW niet helemaal lekker liep. Toch lieten de meiden bij vlagen wel laten zien dat het er wel in zit, eindstand werd 13-26.
Als laatste de D1 van DWOW. Na de verloren topper van vorige week, was het plan om met dezelfde energie deze wedstrijd in te gaan. En dat lukte. Met een heel goed verdedigend werk kon Geel Zwart D1 er niet doorheen komen, lukte dat wel, dan stonden onze keepsters paraat. Opbouwend zat er lekker tempo in, waardoor er een paar prachtige goals vielen. Eindstand een dik verdiende 8-4 overwinning.