ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Moederdagconcert Creona

WIERINGERWERF – Na het succesvolle Lenteconcert van de Malletband in april organiseert muziekvereniging Creona op zondag 12 mei een Moederdagconcert in de Cultuurschuur. Aanleiding is de deelname aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp op 25 mei a.s. Muziekvereniging Creona zal daar samen met Muzieklust uit Obdam deelnemen. Beide orkesten staan onder leiding van Wim Hendriks. De orkesten spelen vaker in deze samenstelling, o.a. bij het Midwinterfeest in De Rijp, en luisteren dan naar de naam Sims Fanfare.

Beide orkesten zijn apart van elkaar het programma aan het instuderen, en zullen uiteraard ook een aantal keren een gezamenlijke repetitie houden. De verenigingen hebben bedacht bij wijze van ‘try out’ ook gezamenlijk een
concertje te geven. Het is altijd leuk het programma aan publiek te laten horen. En dat gaat dus gebeuren op Moederdag! De entree is gratis, een leuk cadeau voor je moeder wat niets hoeft te kosten! De aanvang van het concert is 11.00 uur. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via kaartverkoop@creona.nl.

Laat meer zien
Back to top button