Lokaal nieuwsNieuws

Midzomerfeest Slootdorp van start

‘De deuren staan wijd open om de bezoekers te ontvangen op het Midzomerfeest’ – Foto: Midzomerfeest

SLOOTDORP – De komende dagen blijft het lang onrustig in het hart van Slootdorp. Op het grasveld aan de Brink is de tent van het Midzomerfeest weer neergestreken. Van woensdag tot zondag zijn er volop activiteiten.

Woensdagavond vanaf 17.00 uur wordt er een balletje gehakt aangeboden die onder het genot van zanger Ramon Boekel naar binnen kan worden gewerkt. Op donderdag is er vanaf 14.00 uur een Jeu de Boules toernooi. En ‘s avonds is er natuurlijk de traditionele bingo. Deze begint om 19.30 uur.

Vrijdag is traditioneel de dag van de zeskamp. De junioren beginnen ‘s middags om 14.30 uur met hun zeskamp. De senioren moeten om 18.30 uur aantreden. Daarna kunnen ze zich nog even opfrissen, want om 21.00 uur staat de coverband Flame op het podium in de tent.

Zaterdagmorgen om 9.00 uur worden de kleedjes uitgerold voor de kofferbakmarkt en kan er om 10.00 uur gezamenlijk worden ontbeten in de tent. Vanaf 12.00 uur kan men Keezen in de tent en vanaf 15.00 uur is er live muziek in de tent. Vanaf 21.00 uur kan Slootdorp zich opmaken voor de Q-music Foute party!

Als op zondag de verschraalde bierlucht nog in de tent hangt is het tijd voor de traditionele kerkdienst. Deze begint om 10.30 uur. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het midzomerfeest kijk dan even op Facebook.

 

Laat meer zien
Back to top button