Er op uitEvenementLokaal nieuwsNieuws

Midzomerfeest Slootdorp trapt af met playbackshow en schuimparty

SLOOTDORP – Het Midzomerfeest in Slootdorp werd vanmiddag afgetrapt door en voor de kinderen van Slootdorp. Met presentator Albert-Jan Bergman in de rol van Henny Huisman herleefde de tijd van de mini-playbackshow in de tent in Slootdorp. Met acts als de Snollebollekes, K3, De zoete zusjes en Maan en Goldband op het podium genoot het aanwezige publiek van de inspanningen van de kinderen. Hetgeen werd afgewisseld door gezellige nummers waarbij het MZF-comité de leidende rol op zich nam en al dansend het voorbeeld gaf aan de kinderen.

Na de inspanningen op het podium konden de kinderen hun hart ophalen bij een heuse schuimparty op het grasveld buiten de tent. Daar kwam wethouder Maarten Versluis ook nog even een kijkje nemen. Vanavond kunnen de liefhebbers van de bingo hun hart ophalen en zal Henk Naber de avond muzikaal afsluiten.

Morgen staan de zeskamp(pen) en het klaverjassen op het programma. En ‘s avonds kan er worden genoten van de coverband PREZZ live. Bekijk het hele programma hieronder.

Vrijdag 25 augustus
13:30 Zeskamp t/m 15 jaar
14:00 Klaverjassen
17:45 Zeskamp vanaf 16 jaar
21:00 PREZZ live coverband

Zaterdag 26 augustus
10:00 Midzomermarkt door het dorp (tot 14:00 uur)
13:00 Keezen
15:00 Horizontaal krat stapelen
15:30 Benjamin van der Logt
21:00 Qmusic the Foute Party & Wilbert Pigmans

Zondag 27 augustus
10:30 Tentdienst
14:00 F1 Zandvoort op groot scherm

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Laat meer zien
Back to top button