Lokaal nieuwsNieuwsSportWielersport

MiddenMeertour op zaterdag 25 mei in Middenmeer

MIDDENMEER – Komende zaterdag 25 mei is het zover. De eerste MiddenMeertour in Middenmeer! Het bestuur van Stichting Meertour is ontzettend blij dat we na een aantal rustige jaren eindelijk weer renners aan de start mogen verwelkomen aan de Dokter Hoogkamerlaan in Middenmeer.

We begonnen dit jaar op 9 maart met de trainingswedstrijden op het Schelphorst industrieterrein in Wieringerwerf. Daar werden wekelijks mooie wedstrijden gereden en vergaarde de renners punten voor het klassement.

Komende zaterdag rijden zij om 15:30 de Grande Finale, gesponsord door Ennatuurlijk Aardwarmte, waar zowel voor de top 20 in het klassement als de winnaars van de dag mooie geldprijzen te behalen zijn.

Daarnaast is er voor zowel heren als dames om 13:00 uur een Funklasse wedstrijd, gesponsord door Silvis & Vos . Ook voor de winnaars van deze rit staan mooie prijzen klaar, waaronder een geldprijs en een kaaspakket gesponsord door Marleen’s Kaas & Delicatessen.

Zoals jullie gewend zijn van Stichting Meertour is er ook dit jaar weer een Dikke Banden Race om 14:15 in Middenmeer. Deze wordt gesponsord door Kinderopvang Hollands Kroon. Er wordt gereden in 3 categorieën: de loopfietsenrace voor kinderen tot 4 jaar en de categorieën 4 t/m 7 jaar (1 ronde) en 8 t/m 12 jaar (2 rondes) Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een medaille en wat te snacken. We maken er weer een feestje van! Meer weten? Check onze website: www.stmeertour.com.

Foto: Roberto Weber

 

Laat meer zien
Back to top button