Er op uitLokaal nieuwsNieuwsTheater

Met Musical Talent naar de sprookjeswereld van Narnia

Zaterdag 1 juli speelt Musical Talent The Lion, The Witch and the Wardrobe in het Vikingschip

DEN OEVER – In theater Het Vikingschip spelen de talenten van Musical Talent uit Wieringerwerf het sprookjesachtige verhaal van ‘The Lion, The Witch and the Wardrobe wat zich afspeelt in het sprookjesachtige Narnia. De musical is gebaseerd op het verhaal van C.S. Lewis, dat in 2005 al als basis werden gebruikt voor de film De Kronieken van Narnia.

In de musical komen vier kinderen via een geheimzinnige klerenkast in de magische wereld van Narnia met sprekende dieren, faunen en dwergen. Samen met een wijze leeuw genaamd Aslan voeren de kinderen strijd tegen de Witte Heks om Narnia te bevrijden van haar ijzige krachten. Musical Talent speelt de voorstelling op 1 juli om 20.00 uur in het Vikingschip in Den Oever. Kaarten zijn te bestellen via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop of telefonisch via 06-83 294 170.

Meer informatie over de activiteiten van Musical Talent, de komende audities (op 15 en 16 juli aanstaande) voor de musical van het komende jaar zijn te vinden op de website www.musicaltalentnederland.nl.

Laat meer zien
Back to top button