ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Met de wilde hartslag van Buenos Aires naar Nederlandstalige chansons

'Tijdens het concertprogramma ‘Zij van het Noorden’ van Marlous Lazal'

WIERINGERWERFOp zaterdag 22 oktober om 20.00 uur treedt de bekende zangeres, tekstschrijver en radiomaker Marlous Lazal (1961) op in De Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf met haar concertprogramma Zij van het Noorden.

Na twee cd’s met Spaanstalige Argentijnse tango’s en ontelbare optredens in binnen- en buitenland, is dit haar eerste Nederlandstalige concertprogramma met bijbehorend album mét boek. Zij van het noorden bevat recht uit het hart geschreven liedteksten die getuigen van een onstilbare honger naar het doorgronden van het mysterie van dit leven. Lazal neemt de concertbezoeker mee van de wilde hartslag van Buenos Aires via Havana en Sevilla naar de beschouwingen van Leonard Cohen in eigen geschreven Nederlandstalige chansons. In verfijnde taal schetst ze haar bespiegelingen over reizen en verlangen, liefde, dood, alzheimer en zen. Zonder opsmuk en met subtiele humor geschreven, vertellen de chansons zichzelf. Een balsem voor de ziel in tekst en muziek.

Het voortreffelijke spel van Leon Mennen op gitaar, Matias Pedrana op bandeon, Enrique Firpi op percussie en Sophie de Rijk op viool zorgen voor extra luister- en kijkplezier. Wil je bij dit bijzondere concert aanwezig zijn? Bestel dan nu je kaarten à € 15,00. Verkrijgbaar via reserveringen@decultuurschuur.nl of aan de kassa van het theater. Na afloop van het concert is het boek met cd Zij van het Noorden te koop en signeert Marlous Lazal.  

Laat meer zien
Back to top button