BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Marion van de Coolwijk signeert haar boeken bij Primera Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Woensdag 22 maart vindt er bij Primera Wieringerwerf een signeersessie plaats met schrijfster Marion van de Coolwijk. Zij is begonnen met het schrijven van kinderboeken in de tijd dat ze leerkracht was op een basisschool. Door haar ervaring met kinderen heeft ze veel leuke boeken voor kinderen kunnen schrijven. Waaronder de bekroonde serie: mzzlmeiden. Ook heeft ze boeken geschreven voor kinderen met dyslexie. Tegenwoordig is ze directeur bij een instituut die het leren lezen bij kinderen stimuleert. Hoe mooi is dat als je dat via je boeken kan doen.
Vanaf 2006 is ze begonnen met het schrijven van volwasseneboeken. Voornamelijk thriller boeken. Waaronder haar laatste boek: mama liegt. In 2020 is zij haar zus verloren aan kanker en deze ervaring heeft zij opgeschreven in het boek: K met peren. Oftewel het repertoire van Marion van de Coolwijk is heel veelzijdig. Voor ieder wat wils.
De boeken van Marion van de Coolwijk zijn te koop bij Primera Wieringerwerf. Deze kunt u woensdag 22 maart laten signeren. Of heeft u een leuke vraag aan Marion, dat mag natuurlijk ook.  De medewerkster van Primera en Marion van de Coolwijk hopen jullie te zien op woensdagmiddag 22 maart. De signeersessie is van 12:00 tot 14:00 uur.
Laat meer zien
Back to top button