Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Maart maand van de waarheid voor Flevo

WIERINGERMEER – De heren van Wieringermeer mogen morgen, zaterdag 5 maart afreizen naar Schagen waar ze tegen het Verenigde Schagen om 14.30 mogen aantreden. Voor de Slootdorpers een mooie kans om het gat met de clubs uit de onderste regionen te vergroten. De dames van CVW zijn dit weekend vrij.

Op zondag 6 maart speelt DWOW een uitwedstrijd in Nibbixwoud. Tegenstander SEW zal bij winst contact houden met de top 3. DWOW staat op plaats 7 en kan bij winst ook nog naar boven kijken. Bij verlies zal een plek in de middenmoot resteren. Aftrap: 14.00 uur. De DWOW-dames zijn dit weekend vrij.

Dan de kraker op zondag. Na 9 competitiewedstrijden op rij te hebben gewonnen met een voorbeeldig doelsaldo (62 voor 6 tegen) zal Flevo vol vertrouwen afreizen naar Hippolytushoef. Tegenstander Succes doet het met 8 gewonnen wedstrijden niet veel slechter. De winnaar van dit duel zal dus de koppositie gaan bekleden. Voor Flevo staat er trouwens volgende week nog een taaie tegenstander op het menu: Schagen United. Dit team kan niet onderschat worden met 10 winstpartijen en slecht 1 verliesbeurt. Het is duidelijk dat de kampioensstrijd in de vierde klasse om deze drie teams gaat.

Laat meer zien
Back to top button