Lokaal nieuwsNieuws

LTO Noord afdeling Hollands Kroon Soeptour

HOLLANDS KROON – Campus de Terp  en Team Sportservice Schagen organiseren gezamenlijk een activiteitenmiddag voor senioren op zaterdag 18 september. Onder de noemer Seniorenmiddag Sportdorp Wieringermeer worden er tal van activiteiten georganiseerd waarbij ontmoeten, actief bezig zijn én vooral gezelligheid centraal staat. Vanuit LTO Noord afdeling Hollands Kroon voelen wij ons vereerd dat wij middels een soeptour onderdeel kunnen zijn van deze mooie middag.

De soeptour is een fietstocht waarbij ongeveer 17 kilometer afgelegd gaat worden door onze mooie Wieringermeerpolder. Onderweg worden 4 boerderijen aangedaan waar bij elke boerderij een ingrediënt voor een verse groentesoep, een wortel-prei soep om precies te zijn, opgehaald kan worden. Door de schuur, over het landpad, het ophalen van de groenten leidt jullie langs bijzondere plekken. Bij het laatste punt krijgt u ook het recept waar de bereidingswijze voor de soep uitgebreid op omschreven staat. Dit wilt u niet missen!

De fietstocht begint om 14.00 uur en start vanaf het atletiekveld in Wieringerwerf. Bij terugkomst op het atletiekveld is er voor iedereen een kopje soep. Aanmelden kan via deze link.

Laat meer zien
Back to top button