Lokaal nieuwsNieuws

Lions Kale Takkenloop zondag 13 maart 2022

WIERINGERMEER – Na één jaar afwezigheid vanwege corona wordt in 2022 de traditie voortgezet: een stevige wandeling door de bossen van de Wieringermeer: de Lions Kale Takkenloop. In januari was het organiseren van dit evenement nog niet mogelijk. De Lions zijn nu uitgeweken naar zondag 13 maart.  Toch nog een winterwandeling, al zijn dan de eerste tekenen van de lente al merkbaar. Net voor de start van het broedseizoen, zijn wij te gast in het Robbenoordbos en het Dijkgatbos.

De Lions hebben twee routes uitgezet: een route van 9 kilometer en eentje van 17 kilometer voor de doorgewinterde wandelaars. Alle informatie is te vinden op de vernieuwde website www.kaletakkenloop.nl.

Via deze website kan iedereen inschrijven. Omdat de Lions samen met de wandelaars willen zorgen voor een veilig en gezond wandelevenement, is de organisatie van de wandelingen zo ingericht dat er gestart kan worden in een tijdslot. Bij het bestellen van de kaarten kan men aangeven in welke periode gestart wordt.

Alles is wat soberder dan in voorgaande jaren, de nadruk is nu echt op het wandelen gericht en er zijn geen andere activiteiten. Ook is het aantal deelnemers begrensd. Bewegen is goed voor lichaam en geest. Samen met anderen wandelen door onze bossen , maakt van de Lions Kale Takkenloop een unieke belevenis!

De opbrengst van alle activiteiten en evenementen van de Lions Wieringermeer komt ten goede aan lokale goede doelen, ook de opbrengst van de Lions Kale Takkenloop op zondag 13 maart.

Laat meer zien
Back to top button