Er op uitLezingLokaal nieuwsNieuws

Lezing Innerlijke criticus bij eetproblemen door Dr. Greta Noordenbos

WIERINGERWERF – Op zaterdag 26 november geeft Dr. Greta Noordenbos voor Stichting Dalisay Recovery een lezing met als thema: De strijd tegen de innerlijke criticus bij eetproblemen. Dr. Greta Noordenbos is werkzaam als senior onderzoeker en universitair docent bij de afdeling klinische Psychologie van de Universiteit Leiden en is expert op het gebied van eetstoornissen.

De afgelopen jaren heeft ze veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van herstel van eetstoornissen. Ze heeft veel mensen geïnterviewd die langdurig hersteld zijn en hier veel kennis door opgedaan. Greta Noordenbos heeft ook vele interessante boeken geschreven, waaronder het boek: “In de greep van een eetstoornis”, waar de oprichters van “Stichting Dalisay Recovery” (de organisatoren van deze lezing) ook aan meegewerkt hebben.

Greta Noordenbos is een graag geziene gastspreker en zal ons op 26 november meenemen in de strijd tegen de innerlijke criticus. Ze zal ook enkele oefeningen doorlopen met de bezoekers die kunnen helpen om minder last te hebben van de innerlijke kritische stemmen, om zo positiever te gaan denken over jezelf, jouw lichaam en voeding.

Deze lezing is gratis toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Dus voor mensen die worstelen met eten, maar ook voor naasten of hulpverleners of andere geïnteresseerden die hier graag meer kennis over willen opdoen.

De lezing zal worden gehouden in Hoorn, de Verbinding, Wilhelminalaan 2 (De Hoofdzaak)
13.00 uur            inloop met koffie/thee en iets lekkers
13.30 uur            start lezing tot ongeveer 15.00 uur

Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten en kennis te maken met de vrijwilligers en het werk van Stichting Dalisay Recovery

Stichting Dalisay Recovery zet zich in voor mensen met eetproblematiek en hun naasten. Zij bieden laagdrempelige ondersteuning en zetten daarbij ervaringsdeskundige vrijwilligers in. Voor meer informatie www.dalisayrecovery.nl. Opgeven voor deze lezing kan via de mail: info@dalisayrecovery.nl

Laat meer zien
Back to top button