Lokaal nieuwsNieuws

Lekker bakkie bij Zweefvliegcentrum Noordkop

WIERINGERMEER – De Rabobank Kop van Noord-Holland is een gewaardeerde partner van de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij zijn één van onze founders. Daarnaast denken zij direct aan de uitdagingen in de Kop van Noord-Holland als zij overbodige spullen hebben die een mooi tweede leven tegemoet kunnen zien bij verenigingen en stichtingen. Zo kregen de Schager, Helderse en Hollands Kroonse Uitdagingen laatstelijk meerdere koffiemachines aangeboden. Deze werden geplaatst op onze vraag en aanbod pagina op de websites en waren binnen no-time verzegd.

‘Een blije Frans Sandkuijl bij de koffiemachine’- Foto: Hollands Kroonse Uitdaging

Eén van deze machines is deze week aangeboden aan Zweefvliegcentrum Noordkop aan de Hippolytushoeverweg in de Wieringermeer. Vrijwillig kantinebeheerder Frans Sandkuijl is er maar wat blij mee. Hij haalde de machine op en installeerde deze in het prachtige nieuwe onderkomen van het Zweegvliegcentrum.

Het zweefvliegcentrum is momenteel helaas niet voor iedereen toegankelijk. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn alleen de clubleden welkom. Zodra de maatregelen weer iets versoepeld worden kunnen ook geïnteresseerden, meevliegers en passanten weer van een lekker bakkie worden voorzien. Dan kan ook alle informatie over het zweefvliegen worden ingewonnen. Tot die tijd kan dat  op de website van de club, www.zweef.nl. Kijk daar eens op en kom later zeker langs bij de hangaar. Het zal je verbazen hoe laagdrempelig deze mooie hobby is.

Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close