HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Lastig weekend voor de DWOW-Handbal

WIERINGERWERF – Het C team van DWOW moest zaterdag tegen SEW. Helaas miste DWOW hun keeper. Gelukkig waren er twee stoere meiden die die taak op zich wilden nemen. En de meiden deden wat ze moesten doen. De verdediging deed een stapje extra om de meiden op doel te helpen. Ook in de aanval waren ze goed bezig, er werd veel gelopen en kansen gecreëerd. Hetgeen in de training werd geoefend lieten ze in de wedstrijd  zien. Het publiek zag een zeer hardwerkend en positief team. SEW was nog te sterk. Dat bleek uit de eindstand van 21-8.
De D1 mocht uit tegen koploper Hollandia T D1. Nog nimmer van gewonnen, maar er lag een strijdplan klaar. Er moest met passie, durf en energie gespeeld worden. Met deze ingrediënten werd het een fantastische pot…. Met 3-4 voorsprong ging DWOW aan de thee. Helaas werd uiteindelijk 11-6 verloren. Maar DWOW speelde supergoed handbal met veel lef en energie.
De dames B gingen zondag naar Wervershoof. Na de overwinning van vorige week startte de meiden weer vol met goede moed. Met een sterke verdediging en mooie wissels hebben ze een prima wedstrijd gespeeld. Eind score 17-14 in het voordeel van VVW.
De E1 had het lastig in Grootebroek. De dames mochten het opnemen tegen Excelsior ’53 E2. De eerste goal was er voor DWOW al binnen een minuut. Het leek een mooie dag te worden. Helaas veranderde dat na 10 minuten speeltijd. De wedstrijd eindigde in een teleurstellend eindresultaat van 16-2.