Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Laatste poulewedstrijden voor de beker

WIERINGERMEER – De CVW -Heren spelen vandaag, zaterdag 17 september, tegen Sloterdijk (uit om 15.00 uur) en de dames om 15.00 uur in Slootdorp tegen JVC. Er wordt in deze wedstrijden voor de eer gespeeld, poulewinst is niet meer mogelijk.

DWOW speelt ook vandaag, thuis om 14.00 uur tegen zaterdag tweedeklasser Reiger Boys. Een interessante wedstrijd. Beide teams hebben in de beker twee keer gespeeld en twee keer gewonnen en ook het doelsaldo is gelijk. Omdat DWOW één doelpunt meer heeft gescoord zijn de Wieringerwervers ook bij een gelijkspel door naar de knock-out fase. De DWOW-dames hebben alle drie hun bekerwedstrijden gespeeld. Opmerkelijk genoeg zijn ze exact gelijk geëindigd met FC Medemblik, ook het doelsaldo en voor- en tegengoals zijn identiek. Het is even op de KNVB wachten op de te volgen procedure. Wellicht dat een beslissingswedstrijd uitsluitsel zal geven of misschien volgen er alleen penalty’s.

Zondag speelt Flevo om 14.00 uur thuis tegen VV Bergen haar laatste poulewedstrijd. Zowel Flevo als Bergen hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Daar Flevo een beter doelsaldo heeft zullen ook zij al bij een gelijkspel doorbekeren.

Laat meer zien
Back to top button