KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Korfbal: ‘Groen Geel een maatje te groot voor Vido’

Foto: Marian Gouwenberg

WIERINGERWERF –  De tweede wedstrijd van deze competitie moesten de pupillen van Vido naar Wormer; daar werd de wedstrijd tegen Groen Geel gespeeld.  Vol goede moed gingen de geelblauwen richting de Zaanstreek; vorige week werd er met klinkende cijfers gewonnen.Maar al snel in de wedstrijd bleek dat deze tegenstander van een heel ander kaliber was.

Groen Geel combineerde beter en de meeste kinderen waren technisch en tactisch beter dan de jeugd ui de Wieringermeer. Vido kan dus ook niet verhelpen dat Groen Geel regelmatig tot score kwam; het was dan ook al 7-0 met de rust. Vido werkte hard en er werd ook zeker beter overgespeeld en verdedigd, maar tegen deze tegenstander waren we gewoon niet opgewassen. Het was Joost Gouwenberg die voor Vido het enige doelpunt maakte met een voortreffelijk ver afstandsschot. Uiteindelijk werd het 17-1 voor Groen Geel.

De strafworpenserie werd wel gewonnen; met 5-3. Hier waren de doelpuntenmakers Joost Gouwenberg 2x, Tristan Struik, Floor Schellevis en Emma Gouwenberg.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen HBC uit Beverwijk op het programma.

Laat meer zien
Back to top button