Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Kom naar de Open Dag bij CAV Agrotheek

WIERINGERWERF – Op 10 juni opent CAV Agrotheek haar deuren voor een Open Dag. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen in de boeiende wereld van CAV Agrotheek. Dit is uw kans om te zien hoe we boeren ondersteunen bij het verbeteren van hun oogsten en het maximaliseren van hun productiviteit.

Tijdens de Open Dag is er een indrukwekkend machineplein, waar de nieuwste landbouwmachines worden tentoongesteld. Dit plein biedt bezoekers de gelegenheid om de meest geavanceerde technologieën in de landbouwsector te bewonderen. Van slimme sensoren en precisiezaaimachines tot innovatieve oogstmachines, het machineplein is een ware speeltuin voor agrarische liefhebbers.

Naast het machineplein kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding. Deze rondleiding biedt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij CAV Agrotheek. Tijdens de rondleiding worden bezoekers meegenomen langs verschillende afdelingen en krijgen ze inzicht in de uitgebreide dienstverlening en het brede assortiment van CAV Agrotheek. Van meststoffen en zaaizaden tot stalbenodigdheden en werkkleding, CAV Agrotheek heeft alles in huis om de moderne agrariër te ondersteunen.

Ook aan de kinderen hebben we gedacht: er is een puzzeltocht en een springkussen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze Open Dag. Zaterdag 10 juni, vanaf 11.00 tot 16.00 uur, Zuidrak 18 Wieringerwerf

Laat meer zien
Back to top button