Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Koffieconcert Harmonie De Eendracht

Foto: Marjan Hartog

KOLHORN – Koffie, taart muziek: dé perfecte combi op (een regenachtige) zondagochtend! In de fraaie Laurenskerk in Kolhorn wordt op 20 oktober ’s morgens een ouderwets koffieconcert gegeven, verzorgd door Harmonie De Eendracht.

Het Opleidingsorkest trapt af met 3 nummers, waaronder ‘Perfect’ van Ed Sheeran
en ‘Enchanted Forest’, echte sprookjesmuziek. Daarna volgt het A-orkest met een mooie mix van moderne en nostalgische muziek. Veelzijdig dirigent André Elders laat deze keer ook een van zijn andere talenten zien: naast zwaaien met zijn baton -wat hij al een flink aantal jaren doet voor De Eendracht- speelt hij dit concert ook mee op zijn accordeon. Pink net als koningin Maxima een traantje weg tijdens het mooie ‘Tango Argentino’, zing stiekem -of luidkeels!- mee met ‘Don’t stop me now’ en dans tot slot de kerk weer uit met echte Klezmermuziek.

Een top begin van de rest van de zondag! De Eendracht is blij met het aantal jeugdleden. Dit seizoen zijn de leerlingen van vorig jaar toegetreden tot het opleidingsorkest en zijn twee nieuwe leerlingen begonnen met lessen op tenor- en altsaxofoon. Het opleidingsorkest groeit en groeit en is hiermee een echte kweekvijver voor het orkest.

Elke donderdagavond repeteert de harmonie in de kerk. Om 19:00 uur het Opleidingsorkest en vanaf 19:45 uur het A-orkest. U bent ook dan altijd van harte
welkom om een keer te komen luisteren als muziek maken ook wat voor u is!

De deuren van de Laurenskerk in Kolhorn voor het koffieconcert gaan open om 10:30 uur. Het concert begint om 11:00 uur. De entree bedraagt € 5,00. Kinderen tot 12 jaar gratis. Reserveren kan via eendrachtkolhorn@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button