BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Kinderopvang verhuist naar Campus de Terp en breidt uit

WIERINGERWERF – Campus de Terp is dé plaats in Wieringerwerf waar inwoners van alle leeftijden kunnen leren, recreëren, sporten en elkaar ontmoeten in een groene en duurzame omgeving. Met het Kindcentrum, waar onderwijs en kinderopvang samenkomen, wordt er volop gebouwd aan een mooie leerrijke plek voor de toekomstige generatie.

Verbinding
Door de verbinding tussen kinderopvang en onderwijs ontstaat er een sterke inhoudelijke samenwerking met een compleet pedagogisch en didactisch aanbod. Dit is voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar gedurende de dag, op het gebied van zorg voor baby’s, spelend leren, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Kinderen zijn, ook op de nieuwe locatie, in vertrouwde handen bij de ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van Kappio.

De Terp biedt meer faciliteiten voor de kinderopvang. Zo zijn er veel sportmogelijkheden, dankzij een sporthal, buitenvelden en een zwembad en is er ook een ruim binnen- en buitenterrein, deels overdekt, waar allerlei speeltoestellen staan die passend zijn bij verschillende leeftijden.

Kinderopvang Kappio breidt het bestaande aanbod van het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang uit zodra zij in juli van dit jaar openen op de Terp. Er wordt niet alleen extra ruimte gecreëerd voor nieuwe kinderen maar daarnaast worden ook de opvangtijden verruimt naar 6.30 – 18.15 uur. Sfeer proeven Op woensdag 10 juli organiseert Kappio een kennismakingsmiddag voor alle soorten opvang bij Kindcentrum de Terp. Alle ouders en kinderen zijn welkom aan De Campus 1 in Wieringerwerf voor een rondleiding in de peuterschool, buitenschoolse opvang en het nieuwe kinderdagverblijf. Van 17.30 tot 19.00 uur kan er op vrije inloop een kijkje worden genomen en in gesprek worden gegaan met de pedagogisch medewerkers.

Laat meer zien
Back to top button