ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Kerst met koren in Middenmeer

MIDDENMEER – Zin in een bijzondere belevenis? Kom dan naar een uniek kerstconcert met 5 koren in Middenmeer. Uit het creatieve brein van Arwin Kluft is het idee ontsproten, een kerstconcert met meerdere koren. Op zaterdagavond 16 en zondagmiddag 17 december wordt dit concert daadwerkelijk een feit.

Op deze dagen zullen 5 koren uit Hollands Kroon het publiek trakteren op een prachtig afwisselend concert. De koren Mistral, de Credo Singers, Joins Meeting, Feel Good en NHN-Vocaal zullen, elk binnen hun eigen stijl, nummers ten gehore brengen waarvan zij vinden dat die passen bij de kersttijd. Wat voorbij komt aan kerstnummers blijft een verrassing, afwisselend zal het zeker zijn!

Over het algemeen is menig (amateur)koor terughoudend in het organiseren van een kerstconcert.
Het grote struikelblok is meestal dat men ruim voor de zomer al moet beginnen met het instuderen van kerstliederen wat de motivatie niet ten goede komt. Toch vinden vele zangers en zangeressen het wel leuk om dergelijk repertoire te zingen. Vandaar het initiatief om met meerdere koren een kerstconcert te organiseren zodat de instudeertijd per koor wordt beperkt en er met z’n allen toch een volledig concert kan worden gegeven.

Een toegangskaart voor dit unieke concert kost € 15,00 ( incl. pauze consumptie). De aanvangstijden voor de concerten zijn zaterdag 16 december aanvang 20.00 uur en zondag 17 december aanvang 14.30 uur. De concerten worden gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Professor Ter Veenweg 41 in Middenmeer. Wilt u alvast in kerstsfeer komen, mis dit concert dan niet en bestel vroegtijdig uw kaarten. Dit kan via www.arwinkluft.nl .

 

 

Laat meer zien
Back to top button