BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Ken jij het Boet(iek)je van Present?

MIDDENMEER – “Tegenwoordig is Vinted, Marktplaats en Facebook helemaal ‘’in’’ om goedkoop op zoek te gaan naar leuke en mooie tweedehands kleding. Het Boetje van Present in Middenmeer is een eigentijdse winkel met enthousiaste vrijwilligers. Gebruikte kleding en kringloop krijgt hier een tweede kans.

Heb jij al eens bij ons binnen gekeken wat er zoal aan kleding, schoenen, tassen, accessoires en sieraden wordt aangeboden? Hoe de winkel wekelijks van nieuw aanbod wordt voorzien? Wat een leuke en kwalitatief mooie spullen ertussen zitten? En dat alles voor een heel aantrekkelijke prijs.

De aangeleverde kleding wordt doelmatig en kritisch gecontroleerd. Het komt pas in de winkel als het schoon, heel en draagbaar is. Nagenoeg alle maten, voor dames en heren zijn dan ook aanwezig! Ook voor kinderen is er veel kleding te vinden. En daarbij ook speelgoed, puzzels en spelletjes, Voor een klein prijsje neem je het mee.

Soms is de kleding zelfs nieuw en zit het label er nog aan of zitten de schoenen nog in de doos. Dus kom kijken, want het is vaak te mooi om te laten hangen. Als je in de winkel bent en rondkijkt, zul je versteld staan wat er zoal te koop is. Wat dacht je van de boekenhoek? Boeken mogen gratis of voor een kleine gift mee.

Het Boetje van Present is niet alleen voor mensen met een kleine portemonnee of voor degene met Meedoen (van de gemeente Hollands Kroon) extra korting krijgen. Er wordt nl. vaak onterecht verondersteld dat alleen minima bij ons mogen kopen. Het Boetje van Present is voor iedereen, wij zien u graag. Vandaar een opwaardering van Boetje naar het Boet(iek)je van Present. Wist je dat deel van de opbrengst o.a. ten goede komt aan ondersteuning van de kwetsbare inwoners in onze gemeente Hollands Kroon? Tot ziens in onze winkel aan de Brugstraat, waar de koffie/thee altijd klaar staat!” vertelt Monique de Vries-Bosmans, coördinator Het Boetje van Present.

Laat meer zien
Back to top button