DierennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Kat Fred wordt vermist! Wie heeft hem gezien in omgeving Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Kat Fred is in het weekend voor Kerst op een vreemde manier in het dorp Wieringerwerf gekomen. Kerstochtend hoorde de eigenaren dat iemand Fred in zijn eigen omgeving ( Waardweg Middenmeer) heeft kunnen pakken, omdat hij op een buurt erf ingesloten zat. Fred is in de auto meegenomen naar Wieringerwerf met de bedoeling hem de volgende dag naar een asiel te brengen.

Maar in het asiel is hij nooit aangekomen omdat hij ontsnapte in Wieringerwerf. Fred zit of zat in Wieringerwerf op ongeveer 15 kilometer van zijn vertrouwde huis. De Facebookpagina ‘’’Vermiste, gevonden en gewonde dieren Wieringen/Wieringermeer’ besteedde voor de jaarwisseling extra aandacht aan de verdwijning van Fred. Dit leverde helaas geen resultaten op. De eigenaren zoeken nog dagelijks in Wieringerwerf naar Fred.

Hoewel heel veel mensen in en om Wieringerwerf naar Fred uitkijken is Fred tot op de dag van vandaag nog steeds vermist. Fred is een vrij dikke gecastreerde huiskater die wel erg van mensen houdt, maar eigenlijk
alleen als hij ze goed kent. Zijn kleur is overwegend vaalrood met witte borst en bef en wit aan z’n pootjes en buik. Voor zijn vermissing woog hij 8 á 9 kilo. Fred zwerft nu al langere tijd in een voor hem onbekende omgeving. Het verzoek van de eigenaren is om naar Fred uit te kijken mocht je Fred zien dan kun je bellen met Silvia Blaauboer op telefoonnummer 06-13702938.

Laat meer zien
Back to top button