GemeentenieuwsLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Joritsma gaat op de nieuwe gemeentewerf bouwen

Foto: Gemeente Hollands Kroon

WIERINGERWERF– Jorritsma Bouw BV uit Bolsward gaat de nieuwe gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance aan de Medemblikkerweg in Wieringerwerf bouwen, dat meldt de gemeente Hollands Kroon. Vorige week hebben Jorritsma Bouw en Hollands Kroon hiervoor de aannemingsovereenkomst getekend.

De omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van de gemeentewerf en de nieuwe locatie van politie, brandweer en ambulance in Wieringerwerf is eerder dit jaar verleend. Daarna volgde de aanbesteding die is gewonnen door Jorritsma Bouw BV. Daarmee is de volgende belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van dit nieuwe gebouw aan de Medemblikkerweg. De sloop en bouw starten voor de bouwvakantie. De planning is dat het gebouw aan het eind van het eerste kwartaal van 2020 in gebruik genomen wordt.

Wethouder Theo Groot is blij met de voortgang van dit project: ‘Jorritsma Bouw BV is een aannemer met naam en ervaring. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze aannemer een prachtig resultaat gaan neerzetten.’

Laat meer zien
Back to top button