BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Je vliegbrevet halen bij Adventure Flights, gewoon in Middenmeer

MIDDENMEER – Zo oud als de mensheid is heeft hij ze gespiegeld aan de vogels. Geen belemmeringen van bergen, rivieren en zeeën, maar daarentegen het ultieme gevoel van vrijheid beleven. Met de komst van de commerciële lijnvluchten kunnen we dat een beetje ervaren, maar in een groot vliegtuig voel je toch niet echt dat vrije gevoel, omdat je tegen de stoel van je voorganger aankijkt en niet in ‘het oneindige’. Je kunt dat vrijheidsgevoel, het ultieme gevoel van ontspanning, nu eigen maken. Niet vanuit de passagiersstoel maar door zelf de stuurknuppel te hanteren. Zo bezien is een investering bij vliegschool Adventure Flights in Middenmeer maar een kleine donatie voor langdurend geluk.

Ja, ook dat fantastische uitzicht vanuit de verre hoogte op Noord-Holland, het Marsdiep en Texel sneeuwt bij dat moment onder. Natuurlijk, je voelt je daarboven als een astronaut in een mini-ruimtevaartuig met onder je het landschap als een landkaart met vele kleuren. En natuurlijk, als je weer landt is er ook die top spanning of alles wel goed gaat. Maar ook dat kan niet tippen aan dat onvergetelijke moment, want het moment van landen is het ogenblik dat je het vrijheidsgevoel weer afgeeft aan de lucht.

Want het mooiste moment, dat is de eerste keer dat je zelf het vliegtuig doet opstijgen in de lucht. Adventure Flights begeleid je van A tot Z tot dat moment van opstijgen, vliegen en weer kunnen landen! Eigenaar André Harte en zijn negen instructeurs laten je oefenen in de meest moderne reis èn lesvliegtuigen op de markt. Vliegtuigen die met gemak snelheden van 200 tot wel 300 kilometer per uur kunnen halen. Vliegtuigen die met leren bekleding, stoelverwarming en uitgebreide navigatie optimaal comfort bieden. Vliegtuigen met een indrukwekkende ‘glass cockpit’ met dubbele Garmin GX3 touchscreens. Het is even wennen, maar je zult je voelen als die vogel tegen wie je altijd opkeek!

Brasserie Wings
Bij Brasserie Wings kunt u terecht voor bijna elke (feestelijke) gelegenheid. Sfeerrijker wordt het echt niet, zo midden op het Vliegveld Middenmeer. Ook op culinair gebied is er veel mogelijk. Voor kleine en grote gezelschappen staan het buitenterras, het binnenrestaurant en de (vergader)zaal volledig ter beschikking voor elke denkbare gelegenheid.

Van Lunch tot diner, van borrelplateau tot High Tea en van 12 uurtje (Soep, Broodje kroket en broodje ham met gebakken ei) tot een kopje koffie of thee met een overheerlijke huisgemaakte appeltaart. Met veel liefde bereid met alleen eersteklas ingrediënten en dat op een fantastische locatie. Geen wonder dat Brasserie Wings vele gasten vaak ziet terugkeren.

Voor feesten en partijen zijn er de volgende mogelijkheden voor groepen:
Dineren tot 45 gasten. In de prachtige vergaderzaal kunnen tot 30 mensen terecht en in de hoofdzaal kunnen partijen worden gehouden voor maar liefst 80 personen. Kijk voor meer informatie op www.brasseriewings.nl of bel Linda: 0227745200. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 10:00 -16:00 uur of op afspraak geopend. Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Laat meer zien
Back to top button