Lokaal nieuwsNieuws

Jayden Hali uit Slootdorp zwemt voor goed doel

SLOOTDORP – Jayden stelt zich voor: “Ik ben Jayden Hali, 7 jaar, woon in Slootdorp en hou van zwemmen. Dit jaar zwem ik voor de 2e keer de zwemvierdaagse. Ik hoef maar 10 baantjes maar ga er wel 20 doen. Dit doe ik omdat ik mij wil inzetten voor onderzoek naar kanker. Dit doe ik nu voor de 3e keer voor de foundation van Maarten van der Weijden. Afgelopen zomer heb ik de eerste keer meegedaan met de zwem4daagse en afgelopen december heb ik met Maarten meegezwommen in Dokkum.

Ik zamel geld in voor deze foundation omdat al het ingezamelde geld voor 100% bij onderzoeken naar kanker terecht komt. Ik wil graag het opgehaalde geld zelf aan Maarten geven op 25 juni in Den Helder. Hier zwem ik ook de zwem4daagse. Als u iets wilt doneren mag dit in mijn potje bij supermarkt John Elfring in Slootdorp of bij mij thuis op de Koningin Julianalaan 20 in Slootdorp.

Wilt u wel doneren maar niet contant? Dan kan dit ook via onderstaande link. Het gedoneerde bedrag komt dan rechtstreeks bij de foundation terecht. https://zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/actie/jayden-rane-hali

Doneert u ook iets?”

Groetjes Jayden

Laat meer zien
Back to top button