Lokaal nieuwsNieuwsSport

Ivana Vogel naar WK Bankdrukken in Texas, Amerika

MIDDENMEER – “Sinds zondag 3 Maart is de Wieringermeer een nationaal kampioen rijker. Ivana Vogel (22) heeft maar liefst 125 kilogram gedrukt. Het oude Nederlands record werd daarmee met 22,5 kilogram verpulverd. Ivana, student fysiotherapie vertelt: “ik train pas sinds september 2023 als powerlifter dus wat zit er nog meer in het vat? Ik ben nu uitgenodigd door de IPF voor het WK bankdrukken in Texas, Amerika! Hoe super vet en leuk is dat? Ik vind het mega spannend en het is volledig buiten mijn comfort zone, maar ik grijp deze uitdaging met beide handen stevig aan”

Ivana vervolgt: “Het is helaas wel een dure reis, die ik zelf moet bekostigen. Deze kans wil ik echter niet voorbij laten gaan. Samen met mijn lieve vriend (en steun en toeverlaat) Dion Wolters wil ik heel graag heen. Omdat ik nog studeer is het lastig om het helemaal rond te krijgen. Daarom wil ik jullie vragen (ook al is het een kleine) een bijdrage te willen doen! Niks moet, alles mag. Alle beetjes helpen, alvast enorm bedankt!”

Steun Ivana via de crowdfundingsactie: https://www.gofundme.com/f/wk-bankdrukken-in-texas 

Ivana tot slot: “Met veel plezier geef ik bij deze door dat wij via De Meerpeen verslag uitbrengen van onze belevenissen op het hoogste podium aldaar. Groeten van Ivana!”

Laat meer zien
Back to top button