Er op uitFilmLokaal nieuwsNieuws

Irma La Douce speelt in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Op zaterdag 6 november dartelt er Franse romantiek over het scherm, met een hoog o-la-la gehalte. Met in de hoofdrollen Jack Lemmon en Shirley MacLaine. In de rosse buurt van Parijs jaagt een politie-inspecteur met groot succes op prostituees. Maar hij ontdekt ook dat zijn chef een andere strategie volgt – in ruil voor steekpenningen kijkt hij de andere kant uit. Gevolg: de inspecteur krijgt le sac. In een bar, waar hij zijn verdriet verdrinkt, valt hij vervolgens in de armen van een begeerlijke prostituee. Het is het begin van een achtbaan van kolderieke, erotische en tragische gebeurtenissen, die regelmatig uit de bocht dreigt te vliegen.
Maar eind goed al goed: de prostituee zweert het Leven af, de inspecteur krijgt zijn baan terug en ze leefden nog lang en gelukkig.

De zaal gaat om 13.30 open. Entree is € 5,00. De Corona Check meenemen (papieren of digitale versie)! Om teleurstelling bij de kassa te voorkomen adviseren wij u te reserveren, dat kan door een berichtje te sturen naar filmhuis@decultuurschuur.nl.

Laat meer zien
Back to top button