Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Inzameling afgeschreven computerapparatuur

HOLLANDS KROON – Bent u ook Maatschappelijk Betrokken en voor Duurzaam ICT beleid? Dan biedt Stichting Present Hollands Kroon samen met ICT vanaf Morgen u die mogelijkheid. Heeft u ICT materiaal staan wat stuk is of wat u niet meer gebruikt ? Stichting Present zamelt het graag in voor Stichting ICT vanaf morgen. Present zorgt dat het op de goede plek terecht komt! U kunt hierbij denken aan: Laptops, computers, dvd spelers, video recorders, kabels etc..

Doneer uw afgeschreven apparatuur. U kunt dit afgeven bij het Arker Boetje in Middenmeer tijdens de openingstijden of bellen met de coördinator Anja Kempeneers.
De missie van Stichting ICT vanaf Morgen is 100% hergebruik van afgeschreven ICT materiaal. Dit gebeurt door middel van sociaal hergebruik of terugwinning van grondstoffen. Computers, laptops, mobiele telefoons, tablets of zelfs complete datacenters: elke dag wordt er een berg kostbaar materiaal geproduceerd. Het wordt een paar jaar gebruikt en veelal vervolgens klakkeloos weggegooid. De vrijwilligers zetten zich in om bewustwording te creëren voor de impact die deze afvalstroom heeft op de wereld. Concreet doet de stichting dit door afgeschreven ICT materialen op te knappen en een tweede leven te geven.

ICT vanaf Morgen is een stichting zonder winstoogmerk en werkt alleen met vrijwilligers of re-integratie-kandidaten. En geen mensen op de loonlijst. Drie bedrijven zorgen voor startfinanciering, facilitaire-, re-integratie- en management-ondersteuning. Ze zijn allen succesvol in hun eigen bedrijf en spreken uit dat ze hun verantwoording willen nemen met Stichting ICT vanaf Morgen. Kijk ook eens op de website ictvanafmorgen.nl voor meer info over deze Stichting.

Laat meer zien
Back to top button