Lokaal nieuwsNieuws

Inloopbijeenkomst huisvesting arbeidsmigranten Flex Logement Robbenplaat Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Een goede woonplek voor arbeidsmigranten. Daar staat NL Jobs voor. NL Jobs is een grote werkgever voor tijdelijke arbeidskrachten in de (glas)tuinbouw.  Voor de werknemers in de regio Wieringerwerf wil men hoogwaardige huisvesting realiseren. De bedoeling is op Robbenplaat (naast Westrak 78-80) een Flex Logement te bouwen voor zo’n vierhonderd werknemers. Het Flex Logement past in het gemeentelijk beleid. Graag informeren de initiatiefnemers de inwoners van Wieringerwerf over de plannen.

Daarom belegt men een inloopbijeenkomst op woensdag 27 oktober van 16.00 tot 17.30 uur. De bijeenkomst zal worden gehouden bij Logiescentrum Agriport aan de Agriport 20 in Middenmeer. Aanvullend is er van 17.30 – 18.00 uur gelegenheid om in de grote zaal op de tweede verdieping van het Logiescentrum aan de deelnemende partijen vragen te stellen en antwoorden te verkrijgen.

Informatie
In Logiescentrum Agriport krijgt u een beeld van de huisvesting bij NL jobs in de dagelijkse praktijk. Medewerkers van NL Jobs, Ursem Modulaire Bouwsystemen, de architect en de gemeente Hollands Kroon informeren u over het nieuwbouwplan in Wieringerwerf. Tijdens de inloop gaat men graag met u in gesprek.

De informatie die op de bijeenkomst wordt gegeven, kunt u na de inloopbijeenkomst terugvinden op de website www.flexlogement.nl. Deze website is met ingang van 22 oktober operationeel! Ook vindt u op deze website een overzicht met ‘Veel gestelde vragen bij projecten voor deze doelgroep en de antwoorden daarop’.

Aanmelden en coronaprotocol
De organisatie maakt u erop attent dat zij de actuele coronavoorschriften in acht zullen nemen. Daarom verzoeken zij vriendelijk uw komst vooraf te melden via aanmelden@flexlogement.nl.

Laat meer zien
Back to top button