BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Initiatief ondernemersborrel in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Een groepje van drie ondernemers heeft het initiatief genomen om vanaf 6 oktober in de Cultuurschuur in Wieringerwerf een ontmoetingsmoment voor ondernemers te creëren. De Cultuurschuur ondernemersborrel is een initiatief van Coen Carstens, Patrick Paauw en Gerda Venema.

‘Graag sluiten we elke eerste vrijdag van de maand de week met jullie af om in de Cultuurschuur ideeën uit te wisselen, connecties te maken en ervaringen te delen. We hopen hiermee de band tussen ondernemers uit de omgeving te versterken en lokaal vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Elke maand presenteert een andere ondernemer zich kort, waarna we samen proosten op ons succes. Het welkomstdrankje is gratis, daarna zijn de consumpties voor eigen rekening.

Om connecties te stimuleren faciliteren wij een “vraag en aanbod” bord. Hier kun je aangeven wat je te bieden hebt, maar ook waar je naar op zoek bent. Daarnaast is er de mogelijkheid je bedrijf te presenteren op onze “business tafel” d.m.v. visitekaartjes, flyers of give-aways. Vergeet deze na afloop van de borrel niet zelf weer mee te nemen, we kunnen het niet bewaren.

Met dit initiatief willen we in de Cultuurschuur, naast een plek voor sociale verbinding, een plek creëren die de verscheidenheid aan ondernemers in onze omgeving recht doet en stimuleert. De Cultuurschuur ondernemersborrel is een initiatief van Coen Carstens, Patrick Paauw en Gerda Venema. Wij vinden het waardevol om ons netwerk te onderhouden en uit te breiden, collega ondernemers te ontmoeten en samenwerkingen aan te gaan.

Lijkt het je leuk om te komen? Dan ontmoeten we je graag de eerste vrijdag van de maand (m.u.v. augustus) tussen 16:00 en 18:00 in de theaterzaal van de Cultuurschuur. Heb je interesse om een keer van je laten horen als spreker, jezelf en je bedrijf zichtbaar(der) te maken en/of sponsor te worden? Neem dan contact met e organisatie op via ondernemersborrel@decultuurschuur.nl.’ schrijven de initiatiefnemers in hun uitnodiging.

Het programma voor 6 oktober ziet er als volgt uit:
16.00 uur Aftrap door burgemeester / wethouder gemeente Hollands Kroon.
16.10 – 16.20 uur Spreker Coen Carstens over ‘Grafische identiteit voor bedrijven’.
16.20 – 18.00 uur Netwerken & borrelen.

Laat meer zien
Back to top button