Lokaal nieuwsNieuws

Ingezonden brief van het bestuur van het Midzomerfeest

SLOOTDORP – De 30 e editie van het Midzomerfeest Slootdorp, wat eind augustus groots gevierd zou worden, zal dit jaar worden afgelast. Het bestuur heeft de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus zorgvuldig gevolgd en heeft uit de persconferentie van premier Rutte moeten constateren, dat gezien de huidige ontwikkelingen, ook wij onze jubileumeditie, dit jaar helaas niet kunnen vieren.

Het kabinet heeft in de persconferentie duidelijkheid gegeven over het niet doorgaan van festivals, evenementen en dorpsfeesten tot 1 september. Aangezien het Midzomerfeest al sinds jaar en dag wordt gehouden in de laatste weken van augustus, valt ook ons feest onder deze opgelegde restricties. Het bestuur is hierdoor genoodzaakt alle voorbereidingen te staken.

Hoop op begrip
Hoewel het bestuur zich realiseert dat de teleurstelling voor velen groot zal zijn, gaat het ervan uit dat er begripvol gereageerd wordt op deze moeilijke maar onvermijdelijke beslissing. Wij vinden het als bestuur onze verantwoordelijkheid om per direct duidelijkheid te scheppen voor bezoekers, leveranciers en onze geweldige vrijwilligers.

2021
Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze onwerkelijke situatie. En natuurlijk werken we als bestuur keihard door aan een volgende editie want het Midzomerfeest Slootdorp 2021 staat al in onze agenda.
Waar de nieuwe bestuursleden van dit jaar helaas moeten wachten op hun 1 e editie, valt het afscheid van een aantal trouwe bestuursleden dit jaar helaas in het water. Met hier en daar wat aanpassingen in het programma en de bestuurssamenstelling zien wij voor volgend jaar weer een spetterende editie klaarstaan.

Laat meer zien
Back to top button