BijeenkomstEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Informatiebijeenkomst JonkersZorg op 18 juni in Middenmeer

MIDDENMEER – Deze informatiebijeenkomst is voor mensen met intensieve begeleidings- en zorgbehoeften (bij o.a. dementie). “Bewoners die hun eigen keuzes maken zijn gelukkiger. Dat is de gedachte achter ons ZorgThuis. Zoeken naar de persoonlijke wensen en mogelijkheden van bewoners en daar de zorg en begeleiding op afstemmen. Dat is onze ultieme uitdaging! We werken vanuit een zeer bewoners- en vraaggerichte houding. Dat alles met één doelstelling: Samen er (weer) iets moois van maken!

Om meer mensen deel te laten nemen aan onze prachtige visie, is Stichting JonkersZorg bezig een tweede locatie te realiseren aan de Kolhornerweg 3 in Middenmeer. Op het terrein aan de Kolhornerweg wordt zowel een ZorgThuis als een dagbesteding gerealiseerd. In de boerderij komen 18 appartementen met eigen sanitair, verdeeld over twee woongroepen.

Binnen de woonomgeving bieden we 24 uurs – zorg en begeleiding, wordt continu toezicht gegarandeerd en de volledige huishouding ondersteund. In beide woongroepen vormen de bewoners samen met de medewerkers een (h)echt huishouden. Ze (be) leven samen! Ze genieten samen van de dagelijkse rituelen. Aan de keukentafel wordt gezamenlijk koffie gedronken en genoten van de maaltijden. Maaltijden die, waar mogelijk, samen met de bewoners worden bereid. De inrichting is sfeervol en huiselijk zodat het thuisgevoel extra wordt vergroot.

Op de dagbesteding zal het team van JonkersZorg dagelijks groepen deelnemers ontvangen. De primaire doelstelling van het dagbestedingsaanbod is regiebevordering, dag-structuur en mantelzorgontlasting.

Heeft u interesse, belangstelling als mogelijk vrijwilliger, medewerker, bewoner, deelnemer dagbesteding of gewoon uit nieuwsgierigheid.  Dan bent u van harte welkom bij de Informatiebijeenkomst op 18 juni. Opgeven is niet nodig, Om 19.00uur staat de koffie/thee klaar, we starten met een korte presentatie, daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. Adres voor de info avond : Meerbaak Middenmeer, Prof. Ter Veenweg 4 1775 BH Middenmeer.

Neem voor meer inforamtie contact op met de Stichting JonkersZorg via info@jonkerszorg.nl of telefonisch via nummer 0226 358 895.

Laat meer zien
Back to top button