Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Informatieavond Wieringerwerf over energiebesparing en duurzaam wonen

PrintHOLLANDS KROON – Energie besparen en comfortabel wonen, wie wilt dat nou niet? Landelijk is het merendeel van de woningeigenaren bezig met het verduurzamen van de woning.

Bent u ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste kan beginnen? Daarom organiseren wij samen met het Duurzaam Bouwloket op dinsdag 21 juni een informatieavond voor inwoners die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen. Deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.00 uur in De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf.
Energiescans van 6 meest voorkomende woningtypen in Wieringerwerf
Ter voorbereiding op de bijeenkomst is het Duurzaam Bouwloket de wijken van Wieringerwerf in gegaan om energiescans te maken van de 6 meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en de aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Daarnaast worden er workshops gegeven over energiebesparende – en duurzaamheidsmaatregelen.

Gezamenlijk inkoop
Na afloop van de bijeenkomst kunnen inwoners laten weten of ze belangstelling hebben in een van de maatregelen. Als er 10 of meer bewoners belangstelling hebben voor een van de maatregelen, dan kan deze groep geholpen worden bij het organiseren van een collectieve inkoop. Hoe meer mensen meedoen met een groepsaankoop, hoe scherper de prijs.

Aanmelden
Wilt u deze avond bijwonen? Meldt u dan aan via info@duurzaambouwloket.nl, onder de vermelding van uw postcode en huisnummer. Wilt u alvast wat informatie over energiebesparende en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Laat meer zien
Back to top button