Lokaal nieuwsNieuws

Het Repair Café in Middenmeer gaat weer van start!

MIDDENMEER – Wat doe je met een broodrooster dat defect is of een koffiezetapparaat dat water lekt? Weggooien? Nee liever niet! Bij het Repair Café draait het om repareren. Je vindt er gereedschap, deskundige vrijwilligers om allerlei reparaties uit te voeren en een heleboel gezelligheid.

Op 21 oktober kunt u weer terecht bij het Repair Café tijdens de Open Inloop van Wonen Plus Welzijn in ‘t Posthuis Middenmeer. Iedere 3e donderdag van de maand kunt u uw kapotte apparaat of gereedschap bij de vrijwilligers van 9.30 uur tot 11.30 uur brengen. De reparaties vinden plaats tijdens de Open Inloop en u kunt, terwijl u wacht, even aansluiten voor een lekkere kop koffie en een gezellig praatje. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er onderdelen vervangen moeten worden.

De Open Inloop vindt iedere 1e en 3e donderdag van de maand plaats in ’t Posthuis, op 21 oktober, 4 november en 18 november, 2 december en 16 december, bent u van harte welkom voor een praatje, een kop koffie en om een leuke ontmoeting te hebben met anderen. De Open Inloop is voor iedereen en voor alle leeftijden. Loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn.

Wilt u meer weten over de Open Inloop en het Repair Café? Kom dan de 1e en 3e  donderdagochtend, van 9.30 uur tot 11.30 uur naar de Poststraat 16 in Middenmeer of neem contact op met het servicepunt Wieringerwerf van Wonen Plus Welzijn. Telefoon: 0227- 0 00 79 Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 -12:00 uur. Of stuur een mail naar wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl

Laat meer zien
Back to top button